top of page

Naturlig makeup for vakker hud


(foto: www.anjajohansen.no)

En av våre store favoritter når det kommer til sminke er mineralmakupen fra Mineral Hygienics, og resultatet den gir. Vi elsker at den kommer i så mange forskjellige farger og nyanser - den passer til enhver - både når det kommer til hudtype og hudtone! Den passer ypperlig for de som er aktive, da den lar huden puste samtidig som den holder seg på plass selv om man svetter.

Ekstra stas er det å se at noen av våre favorittbloggere har samme favoritt som oss - nydelige Anja har åpnet sin makeup bag og gjett om vi ble glade! Vi skjønner godt at både foundation og rouge har fått fast plass på baderomshyllen hennes!

Visste du også at Mineral Hygienics har de lekre øyeskyggene? De kommer i så mange fine farger at vi har problemer med å plukke ut kun én favoritt!

Mineral makeupen kan kjøpes i alle våre salonger, eller på vår nettbutikk www.vakkerhud.no. Som alltid byr vi på gratis frakt og levering innen 2-4 dager!


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Kategorier
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page