top of page

Dermatude - for hudens skyld!


Vi hos Auds Hudpleie har fulgt produkter og behandlinger gjennom 40 års drift, og vi følgere hele tiden nøye med å utviklingen. Vi ønsker å være først ut med det siste innen teknologi og produkter, for å hele tiden kunne gi kundene våre det aller beste innen hudpleie og velvære.

På lik linje med mote og interiør, ser vi at noen produkter og behandlinger dukker opp igjen etter å ha vært ute av markedet en stund, for eksempel jobbet vi for mange år siden med Green Peel fra Dr.Schrammack, som i den senere tid har blitt svært populær igjen.

Det var da - siden den gang har det skjedd mye og et av våre nyeste behandlingstilbud benytter virkelig siste teknologi og kunnskap! Dermatude er både en hudpleieserie og et behandlingstilbud som definitivt er å regne for det siste innen hudpleie. Dermatude Meta-terapi går ut på å stimulere huden til å produsere mer kollagen og elastin slik at hudfornyelsen kommer innenfra. Selve behandlingen foregår ved å gjøre en rekke mikropunksjoner i huden for å reaktivere hudens cellefornyelse og naturlige reparasjonsmekanisme og sammen med de aktive ingrediensene i produktene som brukes, er det en effektiv og smertefri behandling som hjelper for blant annet:

 • Dype rynker

 • Fine linjer

 • Mørke sirkler

 • Tap av elastitet

 • Arr etter akne

 • Hyperpigmentering

 • Dehydrert hud

 • Store porer

Ønsker du å sette opp en time for informasjon eller behandling?

Ring oss på 468 74 000 eller gå til www.audshudpleie.no for online booking!

Produktene kan fås kjøpt i våre salonger eller i vår nettbutikk!


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Kategorier
Følg oss
 • Facebook Basic Square
 • Twitter Basic Square
 • Google+ Basic Square
bottom of page