top of page

SPESIALBEHANDLING ANSIKT

Dermatude - ansikt og hals                                  1590,-

En unik anti-aldrings behandling som fornyer og restaurerer huden samt tilfører fuktighet. Serum med aktive ingredienser injiseres i huden med mikronåler, som i tillegg hjelper huden å regenereres fra innsiden.

Dermatude - ansikt, hals og ekstra intensiv rynkebehandling                                                    1790,-

En unik anti-aldrings behandling som fornyer og restaurerer huden samt tilfører fuktighet. Serum med aktive ingredienser injiseres i huden med mikronåler, som i tillegg hjelper huden å regenereres fra innsiden.
I denne behandlingen går vi over ansiktet og hals, samt at vi går direkte inn i ønsket rynker eller linjer og jobber ekstra med dem. På denne måten aksellereres cellefornyelsen i huden, og man oppnår synlig resultat raskere.

Dermatude - ansikt, hals og decollete                  1990,-

En unik anti-aldrings behandling som fornyer og restaurerer huden samt tilfører fuktighet i ansikt, på hals og på bryst. Serum med aktive ingredienser injiseres i huden med mikronåler, som i tillegg hjelper huden å regenereres fra innsiden.

Krystallsliping med enzymepeeling og maske - 60 min

                                                                                        1190,-

Få strålende hud ved hjelp av markedets nyeste teknologi! 

 

Huden renses først for å gjøre den ren og mottakelig for de aktive ingrediensene som brukes i behandlingen. Deretter legges en enzympeeling maske som skal virke i noen minutter. Denne renses bort før det legges en sirkulasjonsmaske og til sist en beroligende maske. Denne renses bort før behandlingen fortsetter med krystallsliping. Denne behandlingen fjerner døde og skadede hudceller og stimulerer huden til å øke produksjonen av nye hudceller, samt at det forsterker virkningen av de aktive ingrediensene som brukes i behandlingen. 

Denne pakken inkluderer også hudterapeutens anbefalinger til videre behandling både hjemme og i salong.

Krystallsliping med enzymepeeling og ultralift - 90 min

                                                                                  1590,-

Ved Krystallsliping 90 minutter vil huden først bli renset før terapeuten påfører en enzympeeling maske og gjenoppbyggende maske. Deretter krystallslipes huden for å fjerne døde hudceller og stimulere til økt fornyelse av hudceller. Etter at terapeuten er ferdig med krystallslipingen, vil de aktive serumene bli sluset inn i huden ved hjelp av ultralift. Dette vil føre til at serumet trenger dypere inn i huden enn ved vanlig påføring og det har en ekstra oppstrammende- og antirynkeeffekt. Behandlingen avsluttes med tilpasset dagkrem, samt terapeutens anbefaling om videre behandling både hjemme og i salong. 

Microneedling med hyaluronsyre, ansikt         fra 1790,-

Microneedling med hyaluronsyre, ansikt, hals og decollete                                                             fra 1990,-

bottom of page