top of page

ANSIKTSBEHANDLINGER

Ansiktsbehandling Basic - 30 min                      590,-
 

Huden renses først med rensemelk og tonic etter hudtype. Deretter følger en hudanalyse og ut ifra hudens tilstand velger vi en fruktsyre eller en enzympeeling for å fjerne døde hudceller og aktivisere hudfornyelsen. Mens denne virker får du en deilig nakkemassasje. Videre legges serum og krem etter hudtype. Du vil også få anbefaling fra våre hudterapeuter for videre behandling og hjemmebehandling.

Ansiktsbehandling Signature - 60 min                  990,-

Auds Hudpleie's Signaturbehandling tilpasses din hudtype i samarbeid med din hudterapeut. 

Tørr hud/oppfriskning: Abeille Signaturbehandling passer til en tørr livløs eller trøtt hud. Eller bare som en deilig oppfriskende behandling. Her brukes Abeille produktene som er fulle av vitaminer, urter og de beste råvarene som virker oppbyggende på huden. Her tilføres mye fuktighet og huden blir ren og strålende. 
 

Huden renses med rensemelk og tonic etter hudtype. Man bruker deretter en fantastisk  sirkulasjonssøkende maske. Huden dekkes deretter med en urte/leirmaske som trekker til seg døde hudceller og urenheter. Mens denne virker får du en deilig nakkemassasje. Man bruker frimator (børster) som fjerner leirmasken. Vårt fantastiske vitaminserum sluses inn og man får en deilig ansiktsmassasje med en Abeille krem etter hudtype. Her bruker vi også massasjekopp hvis nødvendig. Avsluttes med en av våre fantastiske Abeillemasker. Anbefaling om videre behandling og hjemmebehandling for best resultat.

Fet/uren hud/sorte prikker/store porer: Elsa Hjeronymus Signaturbehandling er en dyprensbehandling som passer til fet eller uren hud, akne, innkapslet talg, sorte prikker eller grove porer.

 

Huden renses med rensemelk og tonic. Deretter renser man med et spesial  hudvann som avfetter huden. Huden pensles med Elsa Hjeronymus fruktsyre og man jobber denne godt inn i huden slik at tette porer løses opp og man ser talgen trekker seg opp og porene renses i dybden. Etter nøytralisering legges kalde kompresser som virker mens man får en nakkemassasje. Energiserum klappes inn og deretter legges en deilig sirkulasjonsmaske eller calmingmaske som alltid virker under en infrarød lampe for å forsterke virkningen.

Anbefaling for videre behandling og hjemmeprodukter for å holde resultatet ved like.

Ansiktbehandling Signature Plus - 90 min          1390,-

Denne behandlingen er samme som Signature, men med ekstra tid til en deilig ansiktsmassasje eller rens. 

Ansiktsbehandling - 120min                           1590,-                 

Elsa Hjeronymus dyprens - 60 min                    990,-

Elsa Hjeronymus dyprens - 90 min                   1390,-

bottom of page