top of page

ABEILLE

Kunsten å lage hudpleieprodukter av naturlige råstoffer er mange tusen år gammel. Egypterne, grekerne og romerne hadde stor kunnskap om slik produksjon, og fortsatt finnes småskala-produsenter i landene rundt Middelhavet. Disse fremstiller naturlige hudpleieprodukter av ypperste kvalitet.

En av disse er Domenico Ranchelli i den lille, romantiske byen San Guistino i Umbria. Fra markene og åsene sanker han ingredienser til naturserien ABEILLE. Antikkens kunnskaper om urter, blomster og honning danner grunnlaget. Han vet hvor de beste urtene vokser, når de bør plukkes og hvordan han skal behandle dem. Ranchelli produserer sin egen honning, og eier sin egen olivenlund.

Som base benyttes de råstoffene som har høyest naturlig fuktighetsinnhold – honning, dronninggelé og propolis. Naturlige substanser som er gode for huden. Ellers benyttes bl.a. kamille, avocado, olivenolje, sitrusfrukter, mandler, nøtter og rotfrukter. ABEILLE-serien er så naturbasert at den er spiselig. Kremer og såper har samme farge som naturproduktene de er laget av.

Alle produktene vi selger i salongene kan også kjøpes i vår nettbutikk, vakkerhud.no. Vi har gratis frakt på kjøp over 750kr og 1-4 dagers leveringstid.

Ønsker du å forhandle Abeille i din salong, ta kontakt med post@vakkerhud.no for mer informasjon og priser!

bottom of page