top of page

Et lite supertriks for trøtte øyne!


Foto: www.ladybirdsnest.no

(foto: www.ladybirdsnest.no)

Vi har alle våknet en morgen, gnidd oss i øynene og sett forundret på den som stirrer tilbake på deg i speilet. De kaller det skjønnhetssøvn - men hvorfor i alle dager våkner man opp som et troll?

Vi hos Auds har en forkjærlighet for Abeille sine naturlige produkter, og da særlig Kamille-masken. Vi bruker den i de aller fleste behandlinger vi tilbyr, og det ikke uten grunn. Kamille-masken kombinerer det beste av to ingredienser - Kamille med sin beroligende og kjølende egenskaper, mens honning har en fuktighetsgivende og betennelsesdempende effekt.

Vårt lille tips: La Kamille-masken stå i kjøleskapet! Neste gang du våkner og føler deg som Quasimodo, henter du den frem og legger den som en kjølende maske under øynene mens du for eksempel spiser frokost eller pusser tennene. Vips - så er hovne og trøtte øyne borte på et blunk!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Kategorier
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page