top of page

Veien til permanent hårfjerning


Visste du at det går an å få fjernet hår permanent uten bruk av laser eller andre smertefulle behandlinger?

Hos Auds Hudpleie benytter vi Epilar ved voksing, et enzym som trenger ned i hårsekken og bryter ned cellene som er ansvarlig for hårveksten. Denne behandlingen er svært effektiv og etter 8 - 12 behandlinger er hårene fjernet permanent.

Behandlingen kan benyttes på alle hud- og hårtyper, og det er ingen hensyn som må tas hverken før eller etter behandling.

Fordeler: – Reduserer uønsket hår permanent – Forsiktig og effektivt uten bivirkninger – En behandling tar bare noen få minutter – Passer for alle, uavhengig av hud- eller hårfarge – Behandlingskostnadene er mye lavere enn med andre metoder – Solarium eller annen soling før behandling har ingen innvirkning – Ingen allergitester viser reaksjoner – Ikke testet på dyr

Ta gjerne kontakt med oss i salongene dersom du lurer på noe, eller ring 468 74 000 for mer informasjon!

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Kategorier
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page